Budapest Essentials fesztivál

Események
Tipográfia

A Budapest Essentials fesztivál 2014. május 29-e és június 1-e között kerül megrendezésre. A 4 napos rendezvénysorozat mindent tartalmaz, amelyet Budapest városa kínálhat számunkra: 13 élvonalbeli szórakozóhely, több mint 30 gasztrópont, 50 fellépő, állatkert, múzeumok, látványosságok, város körüli túrák - egy mindent elsöprő és mindenhol feltűnő rendezvénysorozat, egyetlen karszalagba tömörítve!

 Az elmúlt években Budapesten egy dinamikus fellendülés vette kezdetét, amelynek eredményeképpen számos új szórakozóhely vált az éjszakai élet központjává, startup cégek indultak el: a magyar főváros is hirtelen világhírű kulturális térré nőtte ki magát. Hasonlóan a budapesti gasztronómiai élet is, amely néhány év alatt elképesztő változáson ment keresztül, így mindezen reformoknak köszönhetően Magyarország ismét felkerülhetett az ínyencek nemzetközi térképére. 2014. május 29-e és június 1-e között a Budapest Essentials fesztiválon szó szerint belekóstolhatunk az igazi budapesti életérzésbe.

 „A Tavaszi Fesztivált követően végre egy hasonlóan nagy és izgalmas fesztivált rendeznek Budapesten, ami az egész várost megmozgatja, megannyi vagány helyszínnel. Igyekszem a lehető legtöbb gasztro helyet is végigjárni, egyik kedvencem a Macesz Huszár, de a Léhűtőről is sok jót hallottam már, így oda mindenképpen el szeretnék látogatni a fesztivál ideje alatt.” – nyilatkozta kérdésünkre válaszolva Lakatos Márk stylist, a My Essentials Team egyik oszlopos tagja.

 Egy belépőjegy áráért a street food éttermektől kezdve a magyar klasszikusokon át egészen a nemzetközi konyhák nyújtotta izgalmas ízvilágig mindenből kaphatunk egy szeletet. Mi szem szájnak ingere, az megtalálható lesz a Budapest Essentials gasztronómiai palettáján: megkóstolhatjuk a város legjobb hamburgereit, ellátogathatunk a különleges keleti ízeket felvonultató éttermekbe, átélhetjük a papír poharakból és dobozokból való kanalazás rejtelmeit, végigkóstolhatjuk a magyar konyhák nyújtotta ételcsodákat, valamit megízlelhetjük Budapest nem minden napi desszertkülönlegességeit is.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner