A 2017. márciusi Étterem Héten ismét kiemelkedően sok, mintegy 26. 000 vendég foglalt asztalt a 136 résztvevő étterem valamelyikébe, hogy megkóstolhassa a 3 fogásos, egyedi menüajánlatokat. A program végén a vendégek értékelték a kipróbált éttermeket, ennek alapján a szervezők 4 kategóriában kihirdették a közönségkedvenc éttermeket.

Hátrányos helyzetű gyerekek támogatására, a Gyermekétkeztetési Alapítványnak ajánlja fel bevétele egy részét a jubileumi, 10. Országos Étterem Hét, amelynek keretében március 21. és 27. között több mint 130 felső- és középkategóriás étterem erre az alkalomra összeállított menüjét kóstolhatják meg az érdeklődők.

Nemcsak a fődíjat vehette át Michelin-csillagos hely két séfje, de külön az év legjobb szakácsteljesítményét produkáló Széll Tamás is kitüntették a Bocuse d’Or-on elért eredményéért.

További cikkeink...

hírlevélfeliratkozás

newsletter

trendfm

food-agro