Az adóváltozások mindig zavarossá teszik a bevezetés utáni első időszakot, így minden lehetséges élethelyzetre érdemes előre felkészülni és a döntési helyzeteket bemutató ábra segítségével megállapítani, hogy melyik adókulcsot is kell majd alkalmazni. Sztankó Dánielt, az RSM Hungary adótanácsadóját hívtuk segítségül.

A közétkeztetésben jövőre marad a 27 százalékos kulcs, amelyet igazságtalan versenyhátránynak tart a Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetségének (VIMOSZ) elnöke. Az NGM adóügyi vezetője szerint viszont túl nagy kiesést jelentene az egységesítés a költségvetésben, az elvitel esetén pedig az összes élelmiszer áfáját erre a szintre kellene leszállítani.

Az előző évi verseny sikereitől biztatva a Magyarországi Dekoratőrök és Kirakatrendezők Szövetsége és a KIKA lakberendezési Kft. szervezésében kreatív asztalterítési és díszítési versengést hirdet.

További cikkeink...

hírlevélfeliratkozás

newsletter

trendfm

Chef pincer banner