Anh Tuan vietnámi származású, magyar divattervező idén új oldaláról mutatkozik be. Baldaszti Péter partnereként az Andrássy úton hamarosan megnyíló indokínai étterem szakmai vezetőjeként debütál. A közösen kreált autentikus és minőségi menüsorok elérhető áron várják majd az ázsiai konyha iránt érdeklődőket.

A több mint 20 éves Don Pepe étterem- és pizzéria lánc a Horalky ostyaszelet gyártójával és forgalmazójával közösen nagyszabású országos „kalandtúrát”szervez!

Az elmúlt hetek dunai árvize a lakosság és a közintézmények mellett a vállalkozásoknak, vendéglátóhelyeknek is nehézségeket, károkat okozott. A világ vezető napi fogyasztási cikkeket gyártó vállalata, a Procter & Gamble a HoReCa szektor vállalkozásainak nyújt segítséget az árvizet követő kárelhárításban azzal, hogy a munkálatokhoz kifejezetten az éttermek, hotelek, vendéglátóegységek számára gyártott, nagy kiszerelésben elérhető fertőtlenítő, mosó- és tisztítószereket biztosít.

A Magyar Kereskedelmi és Engedélyezési Hivatal július 11-én engedélyezte az első online pénztárgépeket, összesen három típust. Ezek hagyományos pénztárgépek, melyekből mintegy 200 ezer darab cseréje szükséges a teljes átálláshoz. A napokban további pénztárgépek engedélyezése várható.

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete és a Tanyacsárda Kft. a Falusi és Agroturizmus Országos Szövetséggel közösen rendezi meg július 6-án és 7-én a Csárda Napok tematikus napot. Ez már nem az első alkalom, hogy a gyakorlatban is bemutatkozzon a Vidékjáró program.

Sokkal több hal és zöldség, még a polip is belefér. A Michelin-csillagos séf, Christian Petz mára megmutatta, hogyan lehet a hagyományok megőrzése mellett újabb lendületet adni a bécsi gasztronómiának.

További cikkeink...

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner