A Procter & Gamble tisztító- és mosószerekkel segíti az árvíz által érintett területek vendéglátóhelyeit

Hírek
Tipográfia

Az elmúlt hetek dunai árvize a lakosság és a közintézmények mellett a vállalkozásoknak, vendéglátóhelyeknek is nehézségeket, károkat okozott. A világ vezető napi fogyasztási cikkeket gyártó vállalata, a Procter & Gamble a HoReCa szektor vállalkozásainak nyújt segítséget az árvizet követő kárelhárításban azzal, hogy a munkálatokhoz kifejezetten az éttermek, hotelek, vendéglátóegységek számára gyártott, nagy kiszerelésben elérhető fertőtlenítő, mosó- és tisztítószereket biztosít.

 A P&G a HoReCa szektor szakmai szervezetein keresztül már közzétette a felajánlást. Az érintett vendéglátóhelyek 2013. július 10-ig az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen jelezhetik igényüket, a cég és a kapcsolattartó adatainak, valamint a vendéglátóhely kapacitásának megadásával, továbbá az árvíz során elszenvedett kár rövid leírásával, fényképes bemutatásával.

 A Procter & Gamble bízik benne, hogy az árvízi védekezés utáni helyreállító munkákat a felajánlott termékekkel könnyebbé tudja tenni, hogy az éttermek, vendéglátóegységek és szálláshelyek mihamarabb régi állapotukban fogadhassák a vendégeket, és visszatérhessenek a megszokott üzletmenethez.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner