Csárdanapok országszerte

Hírek
Tipográfia

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete és a Tanyacsárda Kft. a Falusi és Agroturizmus Országos Szövetséggel közösen rendezi meg július 6-án és 7-én a Csárda Napok tematikus napot. Ez már nem az első alkalom, hogy a gyakorlatban is bemutatkozzon a Vidékjáró program.

A Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége (FATOSZ) kezdeményezésére, több turisztikai és vendéglátással, helyi termék előállítással foglalkozó szakmai szervezet koordinálásával, a belföldi turisztikai szolgáltatókra és szolgáltatásaikra épülő országos marketing együttműködés jött létre a Vidékjáró.

Az együttműködés eredményeképpen egy éves rendezvénysorozatot indítanak útjára, amelynek célja tematikus események szervezésén keresztül a Vidéki Magyarország komplex kínálatának együttes bemutatása, több szervezet szolgáltatói körének közreműködésével.

A csárda napok szervezői abból indultak ki, hogy sok  vidéki  csárda   évtizedek óta csiszolódott receptjei alapján készíti ételeit,  hűen vállalva  minden nap a gasztronómia szolgálatát, a magyar kultúra és hagyományok ápolását. A  magyar emberek egyre szívesebben járnak olyan éttermekbe, ahol biztosak lehetnek benne, hogy a feltálalt ételek megbízható, valóban helyben termett, megfelelően ellenőrzött, kiváló minőségű alapanyagokból készülnek. A Vidékjárók ezért is tartják fontosnak, hogy az általuk és a helyi termelők által előállított kiváló minőségű alapanyagokat  felhasználva, valódi, helyi ízekkel találkozzon a vendég.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

Chef pincer banner