MADAME NOI nyílik az Andrássy úton

Hírek
Tipográfia

Anh Tuan vietnámi származású, magyar divattervező idén új oldaláról mutatkozik be. Baldaszti Péter partnereként az Andrássy úton hamarosan megnyíló indokínai étterem szakmai vezetőjeként debütál. A közösen kreált autentikus és minőségi menüsorok elérhető áron várják majd az ázsiai konyha iránt érdeklődőket.

A Baldaszti Group pár éve színesíti már folyamatosan fejlődő fővárosunk gasztro- és szórakoztató piacát. A tavaly nyitott ZONA vagy az URIMURI, mint jelenlegi zászlóshajók, remek példák a csoport kiemelkedő jelenlétére Budapesten.
 
Szeptemberben elérkezik az idő, hogy a „MURI” szomszédságában lévő étterem teljesen új arculattal nyisson meg. Az új projektben Baldaszti Péter társa nem más, mint Anh Tuan, akinek neve a divat világában otthonosan mozgók számára nagyon ismerősen cseng. Péter és Tuan között egy baráti főzés alkalmával formálódott a gondolat, hogy létrehozzanak egy olyan helyet a belvárosban, ami autentikus ázsiai ételeket kínál elérhető áron, fiatalos környezetben.

Egy keleti világban gyökerező, de a fiatal budapesti vállalkozók saját ízlésével átitatott koncepcióra számíthatunk, aminek hitelére garancia Tuan vietnámi gyökerei és tudása, valamint Péter gasztró területen szerzett szakértelme. Az étlap klasszikus indokínai ételekből válogat, kiegészülve speciális, fúziós fogásokkal is. Az étterem konyhájában főszerepet vállaló Tuan az autentikus főzési technikákat, helyi recepteket édesanyjától, otthon sajátította el. Az inspiráció forrása, valamint az ázsiai és európai kultúra közötti átjárhatóság tükröződik az étterem nevében, ami MADAME NOI-ként vonul be ősztől a budapesti köztudatba.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner