Joghurtfagylalt-üzlet nyílt a belvárosban

Hírek
Tipográfia

Magyar és francia magánszemélyek közös vállalkozása az a joghurtfagylalt-üzlet, amely a minap nyitott meg a VI. kerületben. A hagyományos fagyinál jóval egészségesebb édesség receptje Olaszországból származik, az elkészítéséhez használt friss tejet és joghurtot azonban magyarországi partnerektől szerzik be.

Friss tejjel és friss joghurttal készül az úgynevezett joghurtfagyi, amelyet egyebek mellett alacsony cukor-, kalória- és zsírtartalma tett népszerűvé a világ számos országában (100 g termék energiatartalma 122,2 kcal). Az Opera közelében, a Hajós utca 21-ben megnyitott Yogurt Fabbrica üzlet kínálatában a fagyasztott joghurt klasszikus és ízesített változatai, valamint a számos különböző feltét mellett friss gyümölcslevek, üdítők, továbbá kávék és teakülönlegességek is szerepelnek.

 

Az üzlet magyar és francia magánszemélyek közös vállalkozása. A tervek szerint a következő két év során további üzleteket nyitnak Budapesten és az ország nagyobb városaiban, amelyeket a Yogurt Fabbrica márkanév alatt működtetnek majd.

 

hírlevélfeliratkozás

newsletter

Chef pincer banner