Az 50 legjobb Magyar étterem a Népszabadság válogatásában

Hírek
Tipográfia

Megjelent az 50 legjobb hazai éttermet bemutató Népszabadság TOP kiadvány, amely száz oldalon közli a több mint száz éttermi látogatás alapján született idei válogatás 50-es rangsorát.

A Népszabadság többéves sikeres hagyományát folytatva, 2013-ban is megjelentette a legkiválóbb hazai éttermeket bemutató exkluzív magazinját. Az 50 legjobb magyar étterem a legkiemelkedőbb éttermi élményeket kereste, idén kiegészülve a kávézókkal is.

 Az összeállítás nemcsak sorrendbe teszi a helyeket, hanem bemutatja azokat a trendeket és hatásokat is, amelyek a hazai éttermi kínálatot alakítják. A kiadvány átfogó képet nyújt a gasztronómia, az éttermek és séfek világáról, így többek között a kulináris trendek, az éttermi zenék és belsőépítészeti stílusok, a tálalás alapfelszerelései, a séfigazolások, valamint a vendéglői költségvetést alakító pénzügyi kitekintés is helyet kap a lapban.

A szakmai zsűri által végiglátogatott helyszínek között fővárosi és vidéki éttermek egyaránt szerepelnek, a rangsoroltak mind stílusukban mind árfekvésükben nagyon különbözőek. A szerzők vizsgálódásuk során elsősorban a kulináris teljesítményt vették figyelembe, az értékelési szempontok között szerepelt az alapanyagok minősége, a fogások ötletessége, kivitelezése és harmóniája valamint a szerviz színvonala is.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

Chef pincer banner