Különleges művészeti pályázatot hirdetett az 57 Restaurant

Hírek
Tipográfia

Egyedi és extravagáns művészeti pályázattal népszerűsítené a hétfő reggeli kávézást az 57 Restaurant. Aki nem csak az illatát és az ízét szereti a fekete élénkítőnek és egy egyedi kihívásra is vágyik, annak most itt a lehetőség: főzött kávéból vagy kávébabból képet, szobrot vagy egyéb művészeti alkotást várnak a kiírók.

 A különleges pályaművekből novemberben kiállítást szerveznek az 57 Restaurantban. A zsűri elnöke Réz András, de a bírálók között megtaláljuk Nánási Pál fotóművészt is.

Az 57 Restaurant nem csak művészek, hanem amatőr műkedvelők és vendégek pályamunkáit is várja. A kiírás témája: Be Positive – Légy pozitív. Az 57 Restaurant a pályázattal, ugyanis a hétfő reggeli kávézást népszerűsítené, és művészi eszközökkel is szeretné felhívni a figyelmet a kávézás jótékony hatásaira.

 „Életünk apró részekből áll össze, ezek a kis történések, események, találkozások, ízek, amelyek együttesen alkotják életünket. Ha az apró részek összhangot alkotnak, akkor jobb lesz a napunk, hetünk, éveink, tehát az életünk is. Ezért nem mindegy, hogy hogyan indul egy reggelünk. Egy rossz kávé, akár egy negatív gondolat el is ronthat mindent és meghatározhatja hangulatunkat a nap további részében is. Úgy gondoljuk, hogy a pozitív gondolkodás meghatározó része az, hogy jól induljon a hét. A hétfő reggeli kávézást ezért tartjuk fontosnak, és ezért hívjuk fel a figyelmet erre különleges eszközökkel is, most egy pályázattal” – mondta Szabó Zoltán, az 57 Restaurant étteremvezetője.

 A pályázatra nem csak képzett művészek műveit várják, hiszen a felhívást számos egyetemre, főiskolára is eljuttaták, de erre az extravagáns kiírásra bárki nyújthat be alkotást. A feltételeket a cafe57.hu oldalról érhetik el az érdeklődők.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner