A legújabb Vapiano étterem a WestEnd City Centerben

Hírek
Tipográfia

November 8-án nyitja meg kaput a WestEndben a legújabb Vapiano étterem, mely immár a 4. lesz Budapesten. Ez az étterem lesz hazánk első Vapiano 2.0 dizájnú étterme. Mit jelent mindez? Megújult a teljes belső arculat, könnyedebb, világosabb, mediterránabb lett a hangulat. Mindannyian tudjuk, hogy a Vapiano étteremlánc sikerének titka az alapítók emberközeli gondolkodása.

Nem kell asztalt foglalni vagy kiöltözni és úgy érezheti magát az ember, mintha egy barátjához látogatott volna el egy kis borozással kísért könnyű vacsorára.  A nemzetközi és hazai siker mindezek mellett a kiváló alkalmazottaknak, a prémium minőségű és friss alapanyagokból készített ételeknek, valamint a Matteo Thun által életre keltett dizájnmegoldásoknak is köszönhető.
Az étlapon olyan jól ismert, de mégis újdonságnak számító étel is megtalálható, mint a tejfölös paprikás csirke (Polo di Crema), persze Vapiano módra, mely rövid időn belül megelőzte a legkedveltebb tésztát a Carbonara-t.
És hogy azok is nyugodtan élvezhessék az ízeket akik számolják a kalóriákat, egy egészséges friss saláta után nyugodtan választhatnak alacsony kalóriatartalmú édességet, a csupán 290 kalória tartalmú kókuszos joghurttortát a Nuvoletta-t.
Az első Vapiano étterem 2002. október 22-én nyitott Hamburgban. Két év múlva megnyitott az első franchise-egység Németországban, majd 2007-ben Svájcban, Hollandiában, az Egyesült Államokban és Svédországban is debütált az étterem. Jelenleg 28 országban több mint 120 Vapiano étterem működik. Magyarországon a látványkonyhákban  évente több mint 800 ezer vendég számára készítik el akár egyedi kívánságaikat is, a WestEndben nyíló negyedik étterem megnyitásával, ahova napi 800 vendéget várnak, az egymilliós éves vendégforgalmat is könnyen elérhetik.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner