A legjobb budapesti éttermek exkluzív menüt kínálnak a TableFree éttermi napok idején

Hírek
Tipográfia

A TableFree egy nagyszerű lehetőséget ajánl az ínyenceknek: 3 fogásos étkezés fix 3.000,- Ft-os vagy 5.000,- Ft-os áron Budapest legjobb éttermei közül néhányban. Az eseményt 2013. november 22-29. között rendezik meg. Ez egy kitűnő lehetőség új helyek kipróbálására és arra, hogy szélesítse kulináris látószögét a városban.

A TableFree Éttermi Napokat már 5. éve rendezik meg, egyre növekvő népszerűséggel, minden év tavaszán és őszén. Sok étterem vesz részt a TableFree Éttermi Napokon lehetőséget adva, hogy a vendégek benyomást szerezzenek az ő kreatív és minőségi menüajánlataikból. Néhányan az általuk kínált ételeket adják alacsonyabb áron, mint általában, míg mások speciális ételeket készítenek erre az alkalomra.
Ez egy minden ízlést kielégítő rendezvény, mert szinte a világ egész gasztronómiai palettája képviselteti magát. Partner-éttermek listája igen illusztris és változatos: ÉS Bisztró, Nobu, Chagall, Pesti Disznó, Kehli, Peppers!, Paris-Budapest, Magyar Ízek - Magyar Háza, Chez Daniel, Fuji, és még sokan mások!
A http://www.tablefree.hu/12?p oldalon lehet online foglalni, egy teljesen automatikus és valós idejű foglalási rendszerrel.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner