Világbajnok séf főz a Hotel Lycium**** Debrecen-ben

Hírek
Tipográfia

2013. november 4-től Breitenbach Rezső a Hotel Lycium****Átrium éttermének újonnan kinevezett séfje. A szakember a szintén Debrecenben található No.1 Bisztró étterem konyhafőnöki posztjáról váltott a belvárosi szálloda kedvéért. Az új séf jövőbeni feladata lesz a 4 csillagos üzleti szálloda konyhai kínálata mellett a Kölcsey Konferencia Központban szervezett 50-1500 fős rendezvények, konferenciák teljes catering igényének biztosítása is.

Breitenbach Rezső igazi szenvedélye természetesen az ételek kreatív létrehozása, az alkotás maga, majd mindez persze "legyen büszkén feltálalva a vendégek számára." Önmagát egy „maximalista típusú" szakembernek tartja, aki képességeit és a tudását latba véve mindig magas színvonalon hozza létre a különböző típusú ételeket, a mindenkori vendégigénynek megfelelően.
"A Hotel Lycium, ezen belül az Átrium étterem csapata nagyon nyitott és talán kissé elcsépelten hangozhat, de itt mindenki számára a legfontosabb a vevői elégedettség.” A séf a konyhai csapat valamennyi tagjával egyeztet a napokban és mindenkivel megosztja elképzeléseit. „Ez csak így működhet. A siker mindig a kiváló csapatmunka eredménye." - nyilatkozta.

Szerdi Zsuzsanna szállodaigazgató hozzátette: az új séf nyilvánvaló tulajdonságai mellett, különösen lenyűgöző, hogy fiatal kora ellenére milyen gazdag és eredményes szakmai életutat tekinthet máris magáénak.

Főbb díjak, elismerések:

- 2004: Erfurt Szakácsolimpia - csapatban bronzérem

- 2005: Basel Salon Culinarie Mondial (Európa Bajnokság) - csapatban bronzérem

- 2006: mesterszakácsi cím megszerzése

- 2008 Erfurt IKA-Olympiade der Köche - csapatban bronz- és egyéni „A” kategóriában ezüstérem

- 2010: Luxemburg Culinary World Cup (Szakács Világbajnokság) - „A” kategóriában aranyérem

További díjak, elismerések: www.hotellycium.hu

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner