Ünnepi készülődés a Starbucks-ban

Hírek
Tipográfia

A Starbucks az ünnepi szezon alkalmából  számos új kávékülönlegességet és finomsággal kínál. A Toffee Nut Latte az édes, vajas tejkaramella és pörkölt mogyoró, a kiváló eszpresszó és a gőzölt tej harmonikus együttese, tejszínhabos tetején tejkaramellával.

 Az Orange Mocha alapja a Starbucks klasszikus Caffé Mocha itala, melyet a karácsony alkalmából narancsos ízvilággal jelentkezik. Idén is kapható a Gingerbread Latte, amelynek fűszerezése a frissen sütött mézeskalács ízét idézi.

A kávéitalok mellett a kávézókban megtalálhatók az ünnepi csemegék is. A karamellás torta lágy, kakaós piskótatésztáját karamellás-mogyorós réteg borítja, ennek tetején krémes mogyorós-tejszínes mousse található, díszítésül pedig török és sós mogyoró szolgál. A fügés-karamellás torta vajas tésztájába fügedarabokat kevertek, amelynek tetején vékony réteg sárgabarack lekvár és karamellás-narancsos tejszínhab kényezteti a kóstolót.

A kávékedvelőknek a Starbucks a Christmas Blend szemes kávét kínálja az ünnepi időszakban, melynek bársonyosan lágy, édes ízét remekül egészíti ki a gyömbér, a narancs és a fahéj fűszeres aromája. A Christmas Blend Espresso Roast élénk savasságát és gyógynövényes fűszerességét az indonéz, a szumátrai és a latin-amerikai pörkölt kávébabok egyedülálló együttesének köszönheti.

 

hírlevélfeliratkozás

newsletter

trendfm

Chef pincer banner