Pop up étterem nyílt a Hold utcai piacon

Hírek
Tipográfia

Deli János szakmai vezetésével indult el a Société.démo Gastro.

A nemrég megnyitott étterem a közép-európai konyhák klasszikus és forradalmi ízeit, valamint technikáit ülteti át 21. századi formába. Deli János szakmai vezetésével a Hold utcai piac új étterme egyedi Société borszelekcióval várja az érdeklődőket a belváros szívében.

A Société Gastro végleges otthonául a Société Ház szolgál majd a jövőben, ahol az állandó séfek mellett több, a szakmában kiemelkedő vendégséf alkotásait is megkóstolhatják majd az érdeklődők. A pop up vendéglátóhely nyitott műhellyel szeretné megmutatni azokat a kifinomult gasztronómiai irányokat, amelyek a későbbiekben várnak majd a vendégekre, hogy előre belekóstolhassanak a különleges kínálatba.

A Société Ház Közép-Európa egyik fontos kortárs művészeti, kulturális, gasztró, design- és divatközösségi központja lesz. Klubesemények, kreatív rendezvényterek, interaktív kortárs kiállítások, divatbemutatók és a területükön kiemelkedő szakértők által tartott workshopok keretében egész évben programokat és inspirációt biztosít majd. 

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner