Már pénteken startol a Food Truck Show – tétre, helyre, befutóra

Hírek
Tipográfia

A Kincsem Parkban a hazai lóversenysport mellett a guruló gasztronómia képviselőinek krémje összpontosul egy helyen három napon keresztül, azaz lóversenyfutamok, agárverseny, gyerekprogramok, utcazenészek, artisták és több mint 50 food truck.

A Food Truck Show fesztivál elsődleges célja, hogy egy időben és helyen mutassa be a legjobb, minőségi ételeket, italokat kínáló, mozgásra képes vendéglátó járműveket. A változatos alapanyagokból készülő ételek mellett vendégeink kézműves szörpökkel, sörökkel, pálinkákkal és borokkal olthatják szomjukat rendezvényen. A guruló gasztronómia képviselőinek krémje mellett lóversenyfutamok, agárversenyek, gyerekprogramok, zenekarok, utcazenészek, artisták szórakoztatják majd a kilátogatókat.

Ilyen volt az első:

A hétvége alatt felállítják az ország legnagyobb körhintáját is, amit majd díjmentesen használhatnak a vendégek. A Drone Prix Hungary jóvoltából pedig mindhárom nap lehetőség lesz kipróbálni a jövő legizgalmasabb játékát, ahol mini drónokkal kell majd egy akadálypályán feladatokat teljesíteni.

A rendezvény ideje alatt egy 50 fős amerikai iskolabusz közlekedik a Deák tér és a Kincsem Park között. A járat minden órában egészkor indul a Deák téri CBA elől és minden órában félkor a Kincsem Park főbejáratától. A transzfer igénybevétele díjmentes. Aki az Ubernél a frissen regisztrál, 4000 forint értékben utazhat velük. Amúgy pedig a 2-es metró és a 100-as busz visz oda.

A belépő ára 900 forint, amelyből 300 forint lefogadható a ló- és agárversenyeken. Belépőjegy váltása kizárólag a lóversenyfutamok végéig szükséges (péntek 16:00- 20:30 szombat 12:00-18:30 vasárnap 12:00-18:30). Amúgy a fesztivál pénteken délután négytől este tízig, míg szombaton és vasárnap déltől este tízig tart nyitva. A rendezvényen készpénzzel és több helyen bankkártyával is lehet fizetni.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

Chef pincer banner