Meghalt a Gundel szakközépiskola örökös címzetes igazgatója: gyűjtést rendeznek a családnak

Hírek
Tipográfia

Czubor János, a Gundel Károly Szakképző Iskola örökös címzetes igazgatója 2016. augusztus 2-án, váratlanul hunyt el. A Magyar Vendéglátók Ipartestülete szeretné, ha a vendéglátásban dolgozók összefognának.

Czubor János, a Gundel Károly Szakképző Iskola örökös címzetes igazgatója 2016. augusztus 2-án, váratlanul elhunyt. Közel 50 évig állt a Gundel iskola szolgálatában, számos kimagasló sikert, eredményt ért el az intézményben, nemcsak szaktanárként, hanem igazgatóként is.Az MVI szeretné, ha a vendéglátásban dolgozók összefognának, s Czubor Jánost a szakma halottjának tekintenék. A szakma nagyrabecsülése jeléül ezzel a gesztussal róná le tiszteletét az egykori - mindenki által szeretett és elismert - tanár, néhai igazgató előtt.

Ebből a célból az MVI adománygyűjtést szervez a temetési költségek fedezésére. A támogatásokból összegyűlt pénz a temetéskor adnák át a család részére. Részleteket itt talál.

Czubor János temetése 2016. augusztus 22-én hétfőn 9:45-kor lesz a Farkasréti Temetőben. A Gundel középiskola honlapja szerint a család kérése, hogy mindenki csak egy szál virággal tisztelegjen igazgató úr emléke előtt.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

Chef pincer banner