Kiderült, kik veszik át Széll Tamásék helyét az Onyxban

Hírek
Tipográfia

Mészáros Ádám lett a chef, Pető András a sous chef. Megváltozik a nyitva tartás és a kínálat is.

A Michelin-csillagos étterem falain belül hosszú évek óta komoly műhelymunka folyik, a tanulóképzés mellett a dolgozók továbbképzése is folyamatos. Erre építhetett az étterem, amikor az étteremből távozó élcsapat utánpótlásáról gondoskodtak. Szulló Szabina és Széll Tamás ugyanis nyáron bejelentette távozását. Ezzel a Magyar Bocuse d’Or Akadémia elnökét, Hamvas Zoltánt, az Onyx éttermi igazgatóját követték, akivel együtt érkeztek korábban a Kempinskiből.

Szulló és Széll pótlását közölte most az Onyx. Helyükre Mészáros Ádám chef és Pető András sous chef lépnek, ők hosszú ideje az étterem csapatát erősítik, továbbá Tóth Ágnes Gerbeaud konyhafőnök, aki 16 éve a Gerbeaud színeiben dolgozik – írja a Vinoport.hu.

Ezzel egy időben újabb váltás is történt. Az Onyxban már kizárólagosan csak menüt lehet fogyasztani: "Sok energiát fektetünk a regionális alapanyagok kutatására, melyek sokszínűségét a vacsorára kínált Magyar Evolúció menüben mutatjuk be, míg a séfek szezonális kedvenceit egy különleges Chef Menüben kóstolhatják vendégeink." – írják közleményükben.

A nyitva tartás is változik: keddtől szombatig kínálnak vacsorát, míg csütörtöktől szombatig ebédidőben is nyitva tartanak.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner