Debreceni étteremvezető a világ legjobbjai között

Hírek
Tipográfia

Bódi Panni, az első debreceni autós McDonald’s étterem vezetője nyerte el idén a nemzetközi lánc által világszerte a legjobb étteremvezetőknek adományozott Ray Kroc Díjat. A McDonald’s alapítójáról elnevezett elismerést negyedik alkalommal osztották ki az európai régióban.

A McDonald’s minden évben a legkiemelkedőbb üzleti teljesítmények és vezetői készségek alapján 119 ország étteremvezetőinek legjobb 1%-át jutalmazza a Ray Kroc díjjal. A pályázatokat az egyes országok vezetősége küldi be a regionális központba, ahol az így kialakult nemzetközi mezőnyből szakmai zsűri választja ki a legjobbakat. A győztesek - idén 340-en - több mint 36 000 étterem vezetői közül kerültek ki. Ebbe a legkiválóbbakat tömörítő illusztris csapatba került be Bódi Panni, a debreceni autós McDonald’s étteremvezetője.

Panni 1991-ben csatlakozott az étteremlánchoz, ahol a legendás első hazai egység, a Régiposta utcai étterem csapatával vett részt a legfontosabb képzéseken. A tréninget követően a debreceni éttermekben a raktározási folyamatokat felügyelte és később oktatta is az új kollégáknak. 1996-ban az első debreceni autós étterem nyitása felett bábáskodott és a mai napig töretlen lelkesedéssel és odaadással vezeti az egységet. Az elmúlt években csapatával folyamatosan kiváló eredményeket ért el az üzemeltetés, az emberi erőforrás rendszerek, és az üzletépítés területein egyaránt. A debreceni McDonald’s egységeket Cserháti Gabriella Franchise Partner üzemelteti, aki a hazai franchise partnerek közül elsőként nyerte el a legrangosabb nemzetközi franchise elismerést, a Golden Arch Award-ot. „Pannival a kezdetektől, az első debreceni étterem nyitásától együtt dolgozunk. A munkához való hozzáállása mindig példaértékű, bármilyen pozíciót is töltött be” - emelte ki Gabriella. „Tenni akarása, pozitív személyisége és problémamegoldó képessége nagy hatással volt rám és a többi vezetőre, munkatársra is. Az ő irányításával rengeteg versenyt nyert az étterem és kiválóak a vendég visszajelzések is. Büszkeséggel tölt el mindannyiunkat, hogy 2014-ben és 2015-ben a debreceni autós étterem a hazai McDonald’s hálózat „Kiemelkedő étterme” lett, emellett 2015-ben az országos Vendégelégedettségi versenyen úgy értünk el 5. helyezést, hogy a forgalomnövekedési versenyen is sikerült igen jó eredménnyel, hetedikként végezni.”

hírlevélfeliratkozás

newsletter

Chef pincer banner