Magyar dolgozó került be a McDonald’s elitcsapatába

Hírek
Tipográfia

A Presidents’ Awardot a cégnél 21 éve dolgozó Papp Zoltán ellátási hálózatért felelős szenior osztályvezető kapja Chicagóban. Projektjei közül kiemelte a retro burgert, a mákos gubát, a baconos sajtfalatot, illetve a libamájas szendvicset.

A legjobb étteremvezetőknek járó Ray Kroc díj után a McDonald’s bejelentette az idei Presidents’ Award díjazottjait is. A vállalati kollégák legjobbjainak járó díj nyerteseinek szűk csapatába idén Papp Zoltán ellátási hálózatért felelős szenior osztályvezetőt választották be. A vállalathoz több mint 21 éve, friss diplomásként csatlakozó szakember szerint a kollégák, és az általuk teremtett jó légkör miatt számít igazán jó munkahelynek a McDonald's.

A díj közel 40 éves történetében Zoltán a hatodik magyar, aki bekerülhetett a McDonald’s elitklubjába. Az 1973-ban alapított Presidents’ Awardot a világ minden táján dolgozó mintegy 11 ezer irodai McDonald’s munkatárs szűk egy százaléka kaphatja meg, azok, akik az adott évben kiemelkedő teljesítményükkel járulnak hozzá a vállalat sikereihez.

„Minden projektemet nagyon szeretem, közülük is főként azokat, amelyek teret adnak a helyi vendégek igényeinek kielégítését célzó, innovatív gondolkodásnak. A termékfejlesztés terén ennek köszönhetően kerülhetett a hazai éttermek kínálatába a retro burger, a mákos guba, a baconos sajtfalat, illetve minden idők egyik legsikeresebb helyi promóciója, a libamájas szendvics.”

A díjat a McDonald’s Corporation vezetői, köztük Steve Easterbrook vezérigazgató júniusban, Chicagóban adják át.

pappallo

hírlevélfeliratkozás

newsletter

Chef pincer banner