Indul a megújult Vénusz Lángos Voks verseny

Hírek
Tipográfia

Langosvoks image.tifA Vénusz idén nyáron immár negyedik alkalommal hirdeti meg az országos lángos versenyt, ahol a legjobb lángosozók mérhetik össze erejüket és szállhatnak ringbe a lángos-rajongók kegyeiért. A verseny idén ráadásul még izgalmasabbnak ígérkezik, hiszen ezúttal a képzeletbeli dobogó mindhárom fokára felállhat egy-egy nyertes. Ezen felül az eddig megszokott módon, a balatoni régióból egy nevező különdíjban részesül.

Nagyon eseménydús nyárnak nézünk elébe, amelyet a megújult Vénusz Lángos Voks verseny még tovább színesít. Az idei Vénusz Lángos Voks különösen izgalmasnak ígérkezik, hiszen most nem csupán az első, hanem a második és a harmadik legtöbb szavazatot összegyűjtő lángosozó is díjazásban részesül. Az aranyérmes lángosozó a „Vénusz kedvenc lángosozója 2015” megtisztelő címen kívül 500 liter minőségi Vénusz napraforgóolaj jutalomban részesül, míg a második helyezettnek a kitüntetés mellett 300 liter, a harmadik helyezettnek pedig 200 liter napraforgó-étolaj nyeremény a jutalma.

Az eddigiekhez hasonlóan a balatoni régióról sem feledkezik meg a Vénusz, hiszen a különdíjas ismét a magyarok kedvenc üdülőhelyéről kerül ki. A „”Vénusz kedvenc balatoni lángosozója 2015” cím leendő birtokosa szintén 500 liter napraforgó étolaj díjazásban részesül, hogy abban süthesse aranybarnára a finomabbnál finomabb lángosokat.

A verseny 2015. május 18. és augusztus 17. között a Vénusz Lángos Voks alkalmazáson keresztül érhető el, amelyen bárki nevezhet lángosozót, szavazhat kedvenc helyére, valamint értékelheti azt. Az alkalmazás ráadásul nem csupán szavazásra használható, hanem igazi lángos-térképként is funkcionál, hiszen könnyedén utána nézhetünk annak is, hogy merre induljunk, ha egy finom lángost szeretnénk elfogyasztani akárhol is legyünk az országban.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner