Miele GasztroTúra

Hírek
Tipográfia

MIELE 0616 037A Miele 1899 óta nemcsak az első osz­tályú termékminőség és a német mérnöki precizitás, hanem az erőforrás-kímélő gyár­tási módszerek megtes­tesítője is. A vállalat „mindig jobban” filozófiáját hazánkban is egyre többen ismerik és tapasztalják meg.

Azért, hogy a Miele a konyhagépeinek tudását és hatékonyságát testközelből is bemutassa, egy egész napos GasztroTúrát szervezett, melyen a sajtó képviselőit azokra a trendi, romantikus és magas szakmai színvonalat képviselő budapesti helyekre kalauzolta el, ahol nap mint nap a Miele technológiáit felhasználva készülnek a finomságok a vendégek legnagyobb örömére.

A tökéletes eredményről a Miele készülékei gondoskodnak: a sütők esetében az exkluzív kialakítás rendkívüli funkcionalitással párosul. Könnyedén és élvezettel készíthetőek el az ízletes fogások, hiszen az automatikus programok és az egyedülálló sajátosságok garantálják a sikert. A Miele főzőlapok pedig nem csak a legmagasabb szintű kényelemmel és biztonsággal győzik meg a felhasználókat, innovatív technológiáik is páratlanná teszik őket.

A gasztroélményeket kínáló eseményt még különlegesebbé tette, hogy az állomások közötti mobilitást a Mercedes-Benz biztosította. Arról, hogy ne csupán az egyes helyszíneken, hanem útközben is biztosítva legyen az exkluzív környezet, a Mercedes-Benz V-osztály különlegesen kényelmes és tágas beltere gondoskodott. Az automobil feltalálójaként a több mint százéves múltra visszatekintő, világszerte ismert és elismert Mercedes-Benz  márka mottója így hangzik: A legjobbat vagy semmit! Ezért is fogadta el a Mercedes-Benz a háztartási készülékek terén különleges minőséget képviselő Miele felkérését, hogy vegyen részt az eseményen. A két vállalat közötti együttműködés hosszú évekre nyúlik vissza, mivel számos gasztro- és életmód rendezvényen képviselték együtt már korábban is a nem mindennapi prémium minőséget.

A GasztroTúra állomásain ízletes fogások és hozzá illő italok várták a vendégeket, s az egyik állomáson meglepetésprogram is fogadta őket.

A Gasztrotúra állomásai:
Édesem – a „kortárs házias” cukrászda

Sarki Fűszeres – a békebeli hangulatot idéző csodálatos éléskamra

Béterv lakásétterem – egy hely, ahol minden az illatok körül forog

Bortársaság - Borsuli – szenvedéllyel és ízléssel a borról

Casa Pomodoro – élménykonyha nemzetközi ízekkel

 

 

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner