Tech startup-díjat kapott a foodpanda

Hírek
Tipográfia

Az online ételrendelés szakértője, a foodpanda óriási sikert aratott a legnívósabb európai startup megmérettetésen, a European Tech Startup Awardson: a Best E-Commerce Startup (legjobb online kereskedelem startup) kategória díját nyerte el.

A The EUROPAS - European Tech Startup Awardsot 2009 óta rendezik meg, alapítója a neves IT újságíró Mike Butcher (TechCrunch.com). A versenyen a piac legfiatalabb tech-startup versenyzői vesznek részt, ahol is a startup- és befektetői világ prominens képviselői több mint 20 különböző kategóriában díjazzák a progresszív és innovatív technológiai cégeket.

A versenyre maguk a startupok is jelentkezhetnek, de bárki nevezheti őket. A shortlistet egy 40 fős nemzetközi zsűri állítja össze, melyet egy közönségszavazás követ, végezetül pedig a zsűri választja ki a legtöbb szavazatot kapott startupok közül, hogy ki az adott kategória legjobbja.

A kedd esti londoni The EUROPAS díjátadón több mint 800 top európai IT szakember vett részt, itt vette át a foodpanda az egyik legfontosabb kategória díját, a Best E-Commerce Startup-díjat, amely az elmúlt időszakban nyújtott minden képzeletet felülmúló globális terjeszkedésének szól. A foodpanda két évvel ezelőtti indulása óta már több mint 40 országban van jelen, több mint 25 ezer partnerétteremmel rendelkezik, s most az IT világ előtt is sikerült bizonyítania, hogy egyike a világ legkiválóbb startupjainak.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner