Megjelent a Népszabadság Top 50 megfizethető étterem

Hírek
Tipográfia

Az 50 legjobb vendéglői élményt gyűjtötte össze száz oldalon az idei Népszabadság TOP Étterem kiadvány. A listát ezúttal ár-érték arány alapján állították össze.

A Népszabadság többéves sikeres hagyományát folytatva, 2014-ben is megjelentette a legkiválóbb hazai éttermeket bemutató exkluzív magazinját. A Top Étterem az elmúlt években Magyarország vezető éttermeit állította sorrendbe. A Népszabadság külön kiadványainak felelős szerkesztője, Kuczogi Szilvia vezette stáb idén arra vállalkozott, hogy országos körképet készítsenek a legjobb vendéglői tapasztalatokat alapul véve. A kulcsszó a megfizethetőség volt. Azok a vendéglátóhelyek kerülhettek versenybe az 50 helyért, amelyekben egy étkezés három fogása borravalóval együtt nem több, mint 6000 forint.

A tesztelés során az éttermek által használt alapanyagok minőségét, a fogások ötletességét és kivitelezését is felmérték, a tapasztalatokat pedig érdekes, olvasmányos formában tárták az olvasó elé. A kiadvány tematikus csoportokat is összeállít, így például a legjobb reggeliknek, az egészségtudatos éttermeknek, a kemencés vendéglőknek és a halételekre specializálódott helyeknek is szentel néhány oldalt. Természetesen a nemzetközi kitekintés sem marad el, amelyet az európai körkóstolás és a külföldi séfkörkép szavatol.

A toplistába került éttermek idén is megkapják a Népszabadság Top 50 megfizethető étterem logóval ellátott minősítő matricáját.

 

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner