Nyíregyházi a McDonald’s egyik legjobb franchise partnere

Hírek
Tipográfia

Szabó Gabriella, a két nyíregyházi McDonald’s éttermet üzemeltető üzletasszony idén elnyerte a hálózat legrangosabb szakmai díját, a nemzetközi Golden Arch Awardot, amellyel az étteremlánc a világ legjobb franchise átvevőit ismeri el.

A díjat az Orlandóban kétévente megrendezett nemzetközi kongresszus előtti gálaünnepségen, 15 ezer résztvevő előtt Don Thompson, a McDonald’s elnök-vezérigazgatója adta át. A rangos szakmai díjjal a vállalat vezetése Szabó Gabriella két évtizednyi elkötelezett munkáját, kiemelkedő vezetői erényeit, és a helyi közösséget támogató tevékenységét jutalmazta.

A korábban pszichológusként dolgozó, férjével három gyermeket nevelő Szabó Gabriella 1995-ben lett étteremvezető Nyíregyháza első McDonald’s éttermében, amelyet 1996 óta már saját vállalkozásában üzemeltet. A régi Nyírfa Áruházban működő étterem sikereit követően az üzlet 2006-ban McCaféval is bővült. A második McDonald’s éttermet már tulajdonos-üzemeltetőként Gabriella nyitotta meg 2001-ben a Bujtosi városligetben. A vállalat által tervezett és épített önálló épületben kerttel, játszótérrel, tágas terasszal várja a vendégeket. A két étteremben Gabriella ma közel 100 főt foglalkoztat, egyharmadukat diákmunkásként. A két étteremben évente hozzávetőleg másfél millió vendég fordul meg.

A vállalat emblémájának Arany Íveit (Golden Arches) idéző díj a legnagyobb presztízsű szakmai elismerés, amelyet egy McDonald’s franchise partner kaphat. A díjra érdemeseket a McDonald’s rendszeréből minden alkalommal több mint 110 országból, több mint 3600 franchise átvevő közül választják ki. A 36 idei díjazott 24 országból került ki, és a nemzetközi hálózat közel 3600 franchise átvevőjének 1%-át képviseli. A Golden Arch Award a fáradhatatlan összpontosítást, a vendégek kiszolgálása iránti elkötelezettséget, a kiemelkedő közösségi szerepvállalást, a munkáltatóként nyújtott kivételes teljesítményt, valamint a pozitív márkakép és a márka iránti bizalom eredményes építését hivatott elismerni.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner