Kávéélmény az örök tavasz földjéről a Starbucksban

Hírek
Tipográfia

A Starbucks az Origin Espresso bevezetésével új lehetőséget kínál a kávékedvelőknek, hiszen az eddig megszokott Espresso Roast kávébabok mellett most már az évszaknak megfelelő, eltérő régióból származó szemes kávéból is választhatók az italok.

Az Origin Espressonak köszönhetően a már megszokott kávéitalok új ízzel gyarapodnak, hiszen a különböző régiók kávéi más és más karakterrel rendelkeznek. Az őszi szezonban az Origin Espresso a Guatemala Antigua kávéból készül.

„Az Origin Espresso bevezetése a kávézás élményét emeli új szintre a Starbucks és reményeink szerint minden hozzánk betérő életében, hiszen ezzel a kávézólánc minden szezonban limitált ideig egyedülálló lehetőséget biztosít arra, hogy az egymással versengő kávérégiók kávéit bemutassa. Az Origin Espresso választásával a kávérajongók minden szezonban új ízvilággal ismerkedhetnek meg, az eddig megszokott kávéitalokat személyre szabottan készíthetik el nap mint nap” – mondta Szabó Orsolya, a Starbucks regionális marketing specialistája. „Az ősz újdonsága a Guatemala Antigua, amely a kakaó és enyhén fűszeres aromáinak köszönhetően a már megszokott kávéitaloknak új ízt ad. A nedves eljárással készülő kávé lágy és finoman savas, amely megváltoztatja a kedvenc italok végső ízét, aromáját” – tette hozzá Szabó Orsolya.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner