Babuska - orosz ízek a hazai piacon

Hírek
Tipográfia

Egyedülálló ételbár koncepciót kínál egy újonnan induló éttermi hálózat, amely az orosz konyha megismertetését tűzte ki célul.

Az utóbbi időben hazánkban is folyamatosan növekszik az érdeklődés az orosz konyha egyedi ízvilága iránt. A Babuska autentikus orosz ételeket kínál elvitelre, vagy street food formátumban történő fogyasztásra.
Az első Babuska ételbár családi vállalkozásként Budapest Újlipótvárosban, a Margit híd pesti hídfőjétől nem messze nyitott meg. A hálózat első franchise partnerének szeptemberi üzletnyitása bizonyítja, hogy a márka jó pozícionálása, az éttermi piac szakszerű felmérése, a megfelelő üzletpolitika alkalmazása elérte célját, és egy olyan kiforrott üzleti koncepció jött létre, amelyhez érdemes csatlakozni.

Az étlapot autentikus orosz ételek és kevéssé ismert különlegességek alkotják. A kínálatban megtalálható a népszerű borscs vagy szoljanka leves, a pilmenyi, varenyiki, pirozski, vagy a kijevi csirkemell. Az igényesen megtervezett és kialakított étterem nemcsak ételkülönlegességeivel hívja fel magára a figyelmet, hanem környezettudatosságával is, hiszen az ételeik legnagyobb részét környezetbarát anyagból (EcoEcho) készült edényekbe szervírozzák. 

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner