105 millió forintos közétkeztetési beruházás indult Kőbányán

Hírek
Tipográfia

A beruházó PENSIO Minőségi Közétkeztetés Kft. és a tulajdonos Kőbányai Önkormányzat átadta a teljesen felújított, modernizált Csupa Csoda Óvoda és Gesztenye Óvoda tálalókonyháit.

Az elkövetkezendő 3 évben további kilenc, összesen 5 500 óvodást, kisiskolást és időskorút ellátó létesítmény felújítását végzi el a közétkeztető cég a kerületben.

Szeptember elejétől megújult környezet fogadja az óvodásokat az átadott két tálalókonyhában. A közbeszerzési szerződés alapján elvégzendő, több mint 105 millió forint költségvetésű konyhafelújítás első ütemét a PENSIO Minőségi Közétkeztetés Kft. 2014 nyarán fejezte be, annak ellenére, hogy szerződése értelmében csak 2015. januártól kellett volna megkezdenie a munkálatokat.

A beruházás keretei között a PENSIO Minőségi Közétkeztetés Kft. számos alapvető fontosságú fejlesztést hajtott végre, így sor került a tálalás során használt helyiségek burkolására, a csatorna- és vízvezetékek, csaptelepek cseréjére, valamint új nyílászárók beépítésére is. A két konyhában található eszközöket minden esetben ellenőrizték, szükség szerint javították, a rossz állapotú berendezések helyett újakat építettek be.

Az összesen több mint 105 millió forintos beruházás során öt óvoda, öt általános iskola, és egy idősek klubjának konyhája újul meg.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

Chef pincer banner