Közzétette éttermi rangsorát a Gault&Millau Magyarország

Hírek
Tipográfia

Megjelent a Gault&Millau Magyarország 2015-ös étterem- és borkalauza.

A kiadványt bemutató gálán a legjobbnak tartott szakmai teljesítményeket is díjazták. Az anonim szakértők értékelése alapján:

- Az év konyhafőnöke 2015-ben Ádám Csaba (Olimpia étterem);
- Az év borászata a tokaji Bott Pince;
- Az év étterme a Borkonyha (konyhafőnök: Sárközi Ákos).

A kalauz értékelése szerint a legjobb hazai éttermek a következők:

17 pont:

- Costes restaurant,
- Onyx étterem,
- ZONA Bisztró

16 pont:

- Alabárdos étterem,
- Borkonyha,
- Laci!Konyha!
- Olimpia Vendéglő
- Salon Restaurant

15 pont:

- Aranykaviár étterem,
- Babel,
- Csalogány 26,
- LouLou Restaurant.

A Gault&Millau Magyarország 2015 étterem- és borkalauz Feltörekvő étterem díját a gyulai Patrióta étterem, A vidék étterme 2015 elismerést a békéscsabai Brill étterem, az Alternatív vendéglátás elismerést pedig a Pesti Burger és Bár kapta.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

trendfm

Chef pincer banner