Környezetbarát döntés minden pohár kávéval

Hírek
Tipográfia

Keddtől kapható a Starbucks kávézóiban a Reusable Cup. A kávézólánc ikonikus fehér-zöld logójával díszített, tartós műanyagból készült pohara praktikussága mellett környezettudatos is, hiszen a pohár csupán harminc újratöltésével fél kiló papírhulladéktól tehermentesítjük környezetünket.

A Starbucks a pohár bevezetésével és az újratöltések után adott kedvezménnyel arra bátorít, hogy közös erővel tegyünk a környezet védelméért.

A Starbucks már 1985 óta kedvezménnyel bátorítja vendégeit arra, hogy saját tumblerükből fogyasszák a rendelt italt, melynek eredménye, hogy 2012-re világszerte 35,8 milliószor hozták vissza a vendégek saját bögréjüket a kávézókba, ezzel összesen 800 tonna papírhulladéktól tehermentesítve környezetüket. 2012-ben a kávézók vendégei 1,6 millióval több alkalommal hozták vissza tumblerüket, mint az azt megelőző évben. A Starbucks a Reusable Cup bevezetésével kívánja folytatni ezt a tradíciót, arra bátorítva a kávékedvelőket, hogy segítsék kedvenc kávézóláncukat a környezet védelméért tett célkitűzések elérésében.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner