Új ízek és borok a DiVino Gozsduban

Hírek
Tipográfia

Megújult a DiVino Gozsdu kínálata, kézműves magyar sajtok, fish & chips és a kacsamell is felkerült az évszakonként változó étlapra.

Tegnap kóstolót kaptunk a DiVino új ét- és itallapjáról. Kipróbáltuk az ízletes magyar kézműves sajtok válogatását, amit az etyeki Hernyák Birtok Sauvignon Blancja kísért, megízleltük a mogyorós chilis kacsát kevertsalátával, ami a korábbi sláger kacsacombot váltja az étlapon. A balatoni Homola Pincészet borai közül a Sáfránykert Olaszrizlinget és Parti Szél cuvéet kóstoltuk. Emellett kipróbálhattuk az egyedi módon, habzóborral készített, Fish&Chipset is. Ezek mellett számos ízletes fogást és bort is kóstoltunk, a sort egy rendkívül finom karamellás almatorta zárta.

A DiVinoban minden szerdán borász fogadóórát tartanak, ami tegnap is rengeteg vendéget vonzott Miklós Csabi estjére. Hernyák Tomi, a DiVino Gozsdu állandó borász házigazdája örömmel mesélt az ételekről és borokról. A személyes jelenlét és a hangulat kiváló kísérője egy remek vacsorának.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

trendfm

Chef pincer banner