Megnyílt a második Nespresso Boutique

Hírek
Tipográfia

A Nespresso a vásárlói igényeket szem előtt tartva megnyitotta második üzletét az Allee bevásárlóközpontban.

A Nespresso magyarországi történetében mérföldkőnek számít a második üzlet nyitása. Az első és eddig egyedülálló Nespresso Boutique 2006 márciusában nyílt meg Budapesten, az Andrássy úton, amely egyben a régió egyik első Nespresso üzlete is volt. 

A márka hamar népszerű lett a magyar fogyasztók körében. Mivel az üzlet néhány év után már nehezen tudta ellátni a növekvő vásárlói igényeket, 2011 augusztusára teljes felújításon esett át, és eladótere kétszeresére, 180 négyzetméterre bővült. Az exkluzív üzlet különlegessége a belvárosi bérpalota grandiózus légterének köszönhetően kialakított, 4,3 méter magas, összesen 60 ezer kapszula befogadására készült egyedi kapszulafal, illetve a Boutique-ba belépőket fogadó, lenyűgöző látványt nyújtó, különleges csillár.

A második Boutique Újbuda pezsgő központjában, az Allee Bevásárlóközpontban nyílt meg április 1-én. Az új Nespresso Boutique 118 négyzetméter alapterületen várja a vásárlókat, kialakítása a Nespresso által képviselt magas minőséget tükrözi elegáns, letisztult design-jával, színeivel.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner