Kulináris hidak az ÉS Bisztróban

Hírek
Tipográfia

Ausztria és Magyarország között épített kulináris hidakat április 23-án két mesterszakács, a Burgenlandból érkező Max Stiegl és a budapesti Kempinski Hotel Corvinus séfje, Roland Holzer, az Österreich Werbung szervezésében.

Ausztriát történelméből, fekvéséből fakadóan képzeletbeli kulináris híd is összeköti jelenlegi szomszédos országaival. Az osztrák konyhára pedig jellemző, hogy a legkülönbözőbb kultúrák hatásait ötvözi. Ebből kapott ízelítőt a szép számban megjelent közönség április 23-án az ÉS Bisztróban, ahol a Burgenlandból érkező Max Stiegl fiatal mesterszakács és a budapesti Kempinski Hotel Corvinus séfje, Roland Holzer interpretálta az Ausztria és Magyarország közötti kulináris kapcsolatokat.
Turisztikai információkban is bővelkedett az este: az egyes fogások között Ausztria 5 régiója is bemutatkozott újdonságaival és turisztikai tippjeivel. A rendezvény kulináris hídjaival az osztrák-magyar határnyitás 25. évfordulójának állított sajátos módon emléket, az ÉS Bisztró az Osztrák-Magyar Napok keretein belül pedig egy héten keresztül
különleges osztrák ételeket kínált, melyeket a Michelin csillagos séf, Max Stiegl prezentált a vendégeknek.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner