Mobil fizetéssel bővült a foodpanda alkalmazása

Innováció
Tipográfia

A foodpanda bemutatta megújult ételrendelő alkalmazását, mely egyszerű hozzáférést biztosít 4 kontinens 40 országában több mint 30000 étterem kínálatához.

Az átalakított verzió online fizetési lehetőséget is integrál, így az ételrendelés még kényelmesebbé válik. A legnagyobb globális online ételszállító új fejlesztése minden nagy mobil platformon, így iOS-en, Androidon, Windowson, Nokia X-en és Asha-n is elérhető.

Arany László, a magyarországi foodpanda ügyvezető igazgatója elmondta: „A foodpanda teljes piacán jellemző a mobil megoldások térnyerése. Hazánkban már több mint 30 százalék a mobil eszközről érkező rendelések aránya. Egy évvel ezelőtt ez a szám még 10 százalék alatt volt, így a magyar piacon is egyértelműen érzékelhető a globális trend.”

Az alkalmazás segítségével a felhasználók láthatják a környező éttermeket és több ezer ételből választhatnak kiszállításra és elvitelre egyaránt. Az étlap képekkel illusztrálja a fogásokat, illetve elérhetők az éttermekről írt vásárlói vélemények és értékelések is. 

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner