Dizájndíjas a Tork új szalvétaadagolója

Innováció
Tipográfia

torkadagolo

A Tork Xpressnap® Image Line alumínium és diófa szalvétaadagolói elnyerték a rangos Red Dot Design díjat 2014-ben. 

A vendéglátásban a szalvétaadagolók multifunkcionális szerepet töltenek be. Ennek ellenére elegáns helyeken is gyakran nélkülözik használatukat, arra hivatkozva, hogy a létező megoldások nem szolgálják ki a vizuális igényeket, elrontják a tér belső kialakítását, és negatívan befolyásolják a vendégek véleményét az adott helyről. A Tork új, formatervezési díjas szalvétaadagolói azonban megváltoztathatják ezt a tendenciát.

Az Xpressnap® Image Line elegáns alumíniumból, valamint FSC (Forest Stewardship Council) tanúsítvánnyal rendelkező diófából készült darabjai a vásárlói igények figyelembevételével készültek, a dizájn és fogyasztói magatartást összefüggéseit vizsgáló tanulmányok figyelembevételével.

Elegáns éttermek, pékségek, kávézók és bárok gyakran nem használnak szalvétaadagolót, mert úgy vélik, hogy a létező megoldások nem elégítik ki a formatervezési követelményeket. Az új Xpressnap® Image Line ennek az igénynek köszönhetően született meg. „Azokon a helyeken, ahol kemény munka folyik azért, hogy a vendégek a lehető legjobb élményekkel távozzanak, minden egyes apró részlet számít. A vásárlóinkkal való szoros együttműködés, valamint számos interjú segített bennünket rádöbbenteni arra, hogy óriási kereslet van az igényes kialakítást és funkcionalitást ötvöző termékek iránt” - mondta el Győrfi Emőke, a Tork junior termékmenedzsere.

A tervezők nagy gondot fordítottak az új szalvétaadagolók formájának és anyagának megválasztására, annak érdekében, hogy kellemes és barátságos benyomást keltsenek. A szalvétaadagoló jelenleg alumíniumból vagy diófa vázból készült változatban érhető el. „Amellett, hogy a művészi kialakítású adagolókhoz felhasznált első osztályú anyagok minőséget tükröznek, és a formájuk azonnal megfogják a vendégek tekintetét, elegáns stílust is kölcsönöznek az adott létesítménynek” – tette hozzá Győrfi Emőke, a Tork junior termékmenedzsere.

A Tork Xpressnap® Image Line alumínium és diófa szalvétaadagolói nemcsak a rangos Red Dot Design díjat nyerték el 2014-ben, hanem az alábbi dicséretet kapták a zsűritől:

„A harmónia jegyében született ívelt kialakításnak köszönhetően a Tork Xpressnap®Image szalvétaadagoló eleganciát és funkcionalitást közvetít.”

Az új adagolók kialakításában az éttermek, gyorséttermek, pékségek, kávézók, repülőtéri váróterek és szállodák vásárlói és látogatói is részt vettek, akik bár a legkülönbözőbb területekről érkeztek, egy dologban egyetértenek: úgy vélik, hogy egy adott helyiség belső kialakítása és légköre nagyban hozzájárul a vendéglátóegység üzleti sikereihez.

A Tork Xpressnap® Image adagolók fejlesztése során fenntarthatósági szempontokat is figyelembe vettek. A diófa adagoló kizárólag FSC tanúsítvánnyal rendelkező fából készült, mely azt jelenti, hogy a felhasznált fa alapanyag ellenőrzött forrásból származik. Ezen kívül a speciális, „egyszerre egyet” adagolási funkciónak köszönhetően 25 százalékkal csökkenthető a felhasznált szalvéták mennyisége a hagyományos szalvéta-adagolókhoz képest.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner