Pozícióváltások SIX Payment Services-nél

Hírek
Tipográfia
Molnár Tamást, a SIX Payment Services magyarországi fióktelepének korábbi ügyvezető igazgatóját nevezte ki a cég Közép-Kelet-Európa régiós új piacokért és partnerkapcsolatokért felelős igazgatójává. A magyarországi fióktelep vezetését a cég korábbi értékesítési igazgatója, Ács Zoltán vette át.

Molnár Tamás (1982) 2010-ben került a SIX Payment Services, Európa vezető pénzügyi infrastruktúra szolgáltatójához , korábban az Erste bank kártyaelfogadási hálózatát segítette bővíteni mint értékesítési vezető.
Ács Zoltán (1985) korábban több multinacionális cégnél (Vodafone, Duna House Holding) szerzett tapasztalatot, a SIX Payment Services-hez 2013-ban került.

„A SIX Payment Services közép-kelet-európai terjeszkedése fontos számunkra, a régión belül Magyarország, Lengyelország és Szlovénia mellett ahol már fióktelephellyel is rendelkezünk egyre több piacra követjük ügyfeleinket, ilyenek például a többek között a munkámat is képező Csehország, Horvátország és Szlovákia is.“ - mondta el Molnár Tamás, Közép-Kelet-Európa új piacokért felelős régiós igazgatója.

„A SIX Payment Services jövőbeni célja, hogy még szélesebb körben elérhetővé tegye a kereskedők és bankok számára legkorszerűbb infrastruktúrát és innovatív megoldásokat nyújtó szolgáltatásait, mint a legkülönbözőbb típusú bank- és hitelkártya elfogadást, az online bankkártyaelfogadást, de említhetem a SZÉP kártyák, American Express, valamint egészségpénztári kártyák elfogadását is." - mondta el Ács Zoltán, újonnan kinevezett országigazgató.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner