Praktikus a gyorscsatlakozó, ha sütés közben kell cserélni

Hírek
Tipográfia

GastroMini okGrillezéshez, melegítéshez, fűtéshez fejlesztették a Gastro palackokat

Bővült az elmúlt időszakban a főzésre használható gázpalackok választéka.
A Prímagáz Zrt. az elmúlt másfél évben vezette be a speciális Gastro családot, a visszajelzések szerint a szakma és az egyéni felhasználók megelégedésére.

A két típus a Gastro Mini, amely 11 kilogramm propánt tartalmaz,
valamint a 23 kilogrammos Gastro Maxi. Utóbbi szabadtári rendezvényeken, fesztiválokon is hosszú távon energiát ad a sütéshez, főzéshez, melegen tartáshoz.

Kifejezetten sütés-főzésre fejlesztették ki a Prímagáz Gastro Mini és Gastro Maxi palackjait, amelyek a grillszezon kezdetétől jó szolgálatot tehetnek. A Mini elsősorban főzésre, grillezésre ideális. A 11 kilogrammos, propán töltetű palack könnyen mozgatható, gyorscsatlakozóval szerelve, ami jó szolgálatot tehet, ha cserélni kell a palackot főzés közben. A Gastro Mini a legtöbb grillkészülékbe betehető alacsony kialakítása miatt. A szakácsok azért szeretik a propánt, valamint a PB-gázt, mert a fűtőértékük mintegy két és félszer magasabb a földgázénál, és sokkal egyenletesebb hőt ad le, mintha például fával grilleznének, ezért kiszámíthatóbb a sütési eredmény.
A Gastro Mini a főzés mellett teraszfűtők  üzemeltetésére is ideális.

A hűvös estéken nem szívesen megy be az udvarról zárt térbe a társaság, ezért használnak sokan teraszfűtőket, más néven hőgombákat. A Mini palackokat úgy tervezték, hogy pontosan illeszkedjenek a teraszfűtők talpába, a kis súlyuk miatt pedig könnyen lehet mozgatni a berendezéseket.

A Gastro Maxi 23 kg-os töltetsúlyú PB-gázpalack, a szelepét úgy alakították ki, hogy gyorscsatlakozót is kapcsolhassanak hozzá. Elsősorban kerti programokhoz, sütéshez, főzéshez ajánlott. Akkor is megbízható ellátást nyújt, ha nagy létszámú vendéget kell kiszolgálni, vagy hosszabb ideig működtetik folyamatosan a berendezéseket, például fesztiválokon, többnapos rendezvényeken. Büféket, gyorséttermeket üzemeltető vállalkozások részére is hasznos, mert a nagyobb töltősúly miatt ritkábban kell cserélni. Ez a típus kedvelt a rendezvényszervező, cateringes cégek körében is, mert akár egész nap lehet vele főzni, vagy melegen tartani az ételeket. Egyedi igényeknek megfelelő gyorscsatlakozó külön vásárolható a palackokhoz a PrimaNet.hu   online szakáruházban.


További kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal! 


Elérhetőségeink: 06-40-45-50-50

www.primagaz.hu

www.primanet.hu


Szerződéskötését, rendelését apróbb Prímagáz ajándékkal háláljuk meg, amennyiben a C+P201505 promóciós kódra hivatkozik! (X)

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner