Újra a Szallas.hu a leggyorsabban növekvő technológiai cég

Hírek
Tipográfia

Újrázott a miskolci Szallas.hu a leggyorsabban növekvő technológiai cégek versenyében. Az online szállásközvetítő oldal idén is első helyen végzett a Deloitte Technology Fast 50 hazai rangsorában, míg a közép-európai országok vállalkozásai között – a tavalyi aranyérem után – az előkelő 3. helyet szerezte meg.

A Deloitte által évente meghirdetett Technology Fast 50 verseny Közép-Európa leggyorsabban növekvő technológiai cégeit rangsorolja. A vállalat az idei megmérettetésben a 2011 és 2014 közötti árbevétel-adatok alapján állította össze a nemzeti, majd a régiós toplistát. Növekedési üteme alapján a Szallas.hu idén újrázott a nemzeti listán: a szállásközvetítő oldal Magyarország leggyorsabban növekvő technológiai cége lett. Tavaly a közép-európai cégeket rangsoroló lista élén végzett, idén pedig a harmadik helyet szerezte meg.

„Ezt az elképesztő mértékű növekedést elsősorban a magyar utazók folyamatosan bővülő táborának köszönhetjük, akik évről évre bizalmat szavaznak nekünk, és a Szallas.hu oldalát használják belföldi és külföldi nyaralásaik során” – mondta Szigetvári József, a Szallas.hu ügyvezető igazgatója. A szakember hozzátette, Magyarországon Európa nyugati részéhez képest még mindig viszonylag alacsony az online szállásfoglalás aránya, melynek bővülése önmagában is komoly növekedési potenciált jelenthet.

A Miskolcon alapított Szallas.hu Magyarországon piacvezető az online szállásközvetítő oldalak között, ezzel párhuzamosan folyamatosan erősítette jelenlétét a környező országokban. Egy 2014 végén kötött partneri megállapodás eredményeként idén márciustól már 5 kontinensen kínál több mint 120 ezer szállást. „Az újabb siker bizonyíték arra, hogy nem egyszeri teljesítményről van szó, a Szallas.hu évről évre képes bővülni, s ezzel most már a nemzetközi mezőnyben, globális online utazásszervező multikhoz zárkózik fel, mindezt saját erőből, külső forrás bevonása nélkül” – tette hozzá Szigetvári József.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner