Totál bukás lett a kínai robotpincérprogram

Hírek
Tipográfia

A robotpincéreket alkalmazó kuangcsoui étterem leselejtezte a robotpincéreit, mert még levest sem tudtak felszolgálni; a többi hasonló hely már rég lehúzta a rolót.

A munkaköri feladatokra való alkalmatlanság miatt kirúgta robotpincéreit egy dél-kínai étterem, amely tavaly a vendégek becsalogatása érdekében állította szolgálatba a különleges személyzetet.

A Southern Metropolis Daily című lap szerint a robotok egyre szélesebb körű alkalmazásának jegyében, Kuangcsou több étterme is robotpincéreket kezdett alkalmazni.

A szóban forgó étterem hús-vér pincérei szerint azonban a most elbocsátott példányoktól azért kellett megválni, mert nem tudtak például levest felszolgálni, olyan alapvető feladatokat ellátni, mint a rendelések felvétele vagy egy pohár víz kitöltése.

"Túlságosan gyakran lerobbantak, ezért a főnökünk úgy döntött, nem használja őket többet" - mondta a személyzet egyik tagja.

Ez az étterem azonban még így is szerencsésnek mondhatja magát, a robotpincéreket alkalmazó összes többi kuangcsoui hely ugyanis már lehúzta a rolót.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner