A hétvégén kilencedik alkalommal rendezték meg a World Luxury SPA Awards-ot a lenyűgöző The State Hermitage Museum Offical Hotelben, Szentpéterváron.

A közel egy évtizedes múlttal rendelkező elismerés a legjobb Wellness és SPA szállodákat értékeli világszerte a vendégek szavazatai alapján. Az Avalon Resort & SPA dupla győzelmet aratott, hiszen Luxury Resort SPA kategóriában Magyarország legjobbja lett, emellett regionális szinten Luxury Wellness SPA kategóriában a Kelet-Európa legjobb SPA-ja címet is megszerezte.

A World Luxury SPA Awards díjat 2010-ben alapították és mára elmondható, hogy a luxus SPA területén az abszolút csúcskategóriát képviseli szerte a világon, hiszen egy olyan nemzetközi elismerést képvisel, amelyet a vendégek, az utazók és a szegmens szereplői szavaznak meg. Több mint 250 000 nemzetközi utazó szavazhat minden évben egy négy hetes időszak alatt a kedvenc szállodájára. A World Luxury SPA Awards-on való részvétel feltétele nem más, mint hogy a luxus SPA létesítmények bemutassák egyedi termékelőnyeiket, a környezetet és magát a létesítményt is. A World Luxury SPA Díj kihirdetése évről-évre nemcsak a vendégek bizalmát erősíti, hanem a versenyben résztvevő szállodák hűséges ügyfélkörét is segít megtartani ezen a rendkívül versenyorientált piacon, ugyanakkor a fürdő kínálat folyamatos növekedését és fejlődését is hathatósan ösztönzi.

Az Avalon SPA egy különleges színfoltja volt a megmérettetésnek, hiszen csodálatos erdei környezetben, a Bükk lábánál helyezkedik el, jakuzzis medencével, gyermekmedencével, illatkabinnal, bioszanuával, finn és infraszaunával, sókamrával, illetve gőzkabinnal is fel van szerelve. Emellett egy az év 365 napján működő kültéri élménymedence és az erdőre néző panoráma finn szauna is várja a vendégeket.
A díjátadón az Avalon Resort & SPA kommunikációs és marketingigazgatója, Tóth Eszter Anna, valamint a SPA managere, Dezsőffy István vettek részt.

„Harmadik alkalommal vettünk részt és arattunk sikert ezen a világszintű megmérettetésen. Az ehhez hasonló elismerések és díjak fontosak számunkra, különösen a nemzetköziek, hiszen ezek a munkánk direkt visszaigazolásai. Mindig arra törekszünk, hogy valami jót, különlegeset hozzunk létre, lehetőleg olyat, amit korábban még nem csinált senki. Mérhetetlen büszkeség volt ott állni azon a színpadon, ahol a világ jobbnál jobb szállodáinak képviselői álltak velünk együtt. Voltak, akik Új-Zélandról, Olaszországból, Indiából, vagy épp az Arab Emírségekből érkeztek. Nagyon boldogok vagyunk, hogy nem csak Magyarországon, hanem regionális szinten is kiemelkedőek tudunk lenni, ami mögött egy nagyon komoly csapatmunka és a vendégek iránti alázat és elkötelezettség áll. Szeretném minden kollégánk felé ezt megköszönni, hiszen ehhez a közös sikerhez minden egyes munkatársunk hozzájárult.” – nyilatkozta Tóth Eszter Anna, az Avalon Resort & SPA kommunikációs és marketingigazgatója.