Pincér futóverseny a Belvárosban június 17-én

Események
Tipográfia

A Le Meridien Budapest szálloda tizedik alkalommal rendezi meg az előző években nagy sikert aratott Pincér futóversenyt. 

Június 17-én kedden 15.00-kor a Le Meridien Deák Ferenc utcai bejáratához várnak a rendezők minél több éttermi felszolgálót munkahelyi ruhában, saját tálcával. A versenyre jelentkezők 15.30-kor indulnak a startvonaltól, futva teszik meg a belvárosban kijelölt útvonalat a kezükben tálcával és itallal teli poharakkal. Az indulók nevezési diját jótékony célra, a Robert Burns International Alapitvány javára forditják, beteg és hátrányos helyzetű magyar gyerekek megsegitésére. Nemcsak a leggyorsabbak részesülnek dijazásban, hanem tombolasorsolásra is sor kerül az összes induló között, értékes dijakkal.

Szakácsok, éttermi – és szálloda igazgatók jelentkezését is várjuk, akik serpenyővel, billentyűzettel, laptoppal, vagy bármi olyan eszközzel futhatnak, ami a munkaeszközük. Az esőnap június 19-e, csütörtök.

Jelentkezés: Baráth Miklós Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy telefonon: 429 5770; 429 5730

hírlevélfeliratkozás

newsletter

Chef pincer banner