A Budapest Marriott Hotel lett a legjobb ötcsillagos konferencia szálloda

Hírek
Tipográfia

Hat magyarországi konferencia és wellness szálloda kapott Aranynap-díjat kiemelkedő színvonalú szolgáltatásaiért 2015. évi teljesítménye alapján.

A Day Holiday Kft. a megrendelők és a rendezvények résztvevőinek visszajelzései alapján, a Turizmus Trend és Turizmus Online olvasóinak szavazatai segítségével értékeli és díjazza minden évben a legjobb szállodákat. A szállodák összehasonlítása szakmai szempontok alapján történik, a tárgyi feltételek mellett fontos kritérium a dolgozók rugalmassága, kedvessége, az egész éves kiegyensúlyozott és magas színvonalú teljesítmény. Az Aranynap-díj együttműködő szakmai partnere a Magyar Turizmus Zrt.  A szállodák egész éves munkáját értékelő díjat már 11. alkalommal adták át.

Magyarország legjobb háromcsillagos konferencia szállodája 2015-ben a balatonfüredi Hotel Margaréta lett. A legjobb négycsillagos budapesti konferencia szálloda 2015-ben a Novotel Budapest Danube. A legjobb négycsillagos vidéki konferencia szálloda pedig a négycsillag superior kategóriás Residence Ózon Conference & Wellness Hotel, Mátraháza.

A Magyarország legjobb ötcsillagos konferencia szállodája elismerést 2015. évi teljesítményére a Budapest Marriott Hotel kapta. A legígéretesebb 2015-ben megnyitott szálloda elismerést a Best Western Plus Lakeside Hotel, Székesfehérvár kapta, Magyarország legjobb wellness szállodája pedig a szegedi négycsillag superior kategóriájú Hunguest Hotel Forrás lett - közölte a díjat alapító rendezvényszervező az MTI-vel.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner