21 új szobával bővült a Globall Hotel Telkiben

Hírek
Tipográfia

A fővárostól mindössze 20 km-re lévő négycsillagos szállodában most már összesen 85 szoba áll a vendégek rendelkezésére: 60 standard, 21 superior szoba és négy junior suite.

 

A szobákat érintő átalakítással párhuzamosan a rendezvény kapacitás is növekedett: eddig nem használt területek újratervezésével, illetve irodák áthelyezésével egy új, 90 négyzetméteres, természetes fényű, hangszigetelt fallal kettéosztható konferenciatermet is kialakítottak. A rendezvény részlegekben naprakész technika és széleskörű szolgáltatások várják a nemzetközi és szakmai konferenciák, csapatépítő programok, családi napok, edzőtáborok vagy akár esküvők résztvevőit – írja a Konferenciák Online.hu.

A Globall Hotel wellness és spa központjában szolgáltatások széles köre biztosítja a gondtalan pihenést: úszómedence, jakuzzik, hydroworx medence, Float Spa lebegőkabin, Sensolite fényterápiás ágy, kneipp taposó, élmény medence, vitamin bár, gőzkabin, sókamra, infra-és finnszauna, és relaxációs helyiség is található itt. A sportolni vágyóknak fitneszterem, a focipályák, strandfoci és strandröplabda pálya, és külön rehabilitációs és rekreációs részlegek állnak rendelkezésre.

Idén nyárra lezárul a teljes arculatváltás, amely az egyes részlegek megújulásán, bővítésén túl a marketing minden eszközét érinti.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

Chef pincer banner