A Four Points by Sheraton Kecskemét az év franchise szállodája elismerést kapta

Hírek
Tipográfia

Az amerikai Starwood lánc Európai, Afrikai és Közel-Keleti régiójában a 2014-es teljesítménye alapján a Four Points by Sheraton Kecskemét szálloda kapta „Az év franchise szállodája” elismerést – közölte Juszkó Anita értékesítési és marketing igazgató az MTI-vel.

    A múlt héten Abu Dzabiban tartották a Starwood szállodalánc nemzetközi értékesítési és marketing kongresszusát, ahol a szakmai programok mellett a díjátadó ünnepség is volt – mondta.
    Juszkó Anita kiemelte, a Starwood európai, afrikai és közel-keleti régiójában a 249 szállodája közül 46-ot üzemeltet franchise rendszerben.
    Emlékeztetett arra, hogy a nyitás óta eltelt közel két évben több vendégelégedettségi és szakmai díjat is kapott a kecskeméti szálloda.
    A hotel 2014-ben például megkapta a Turizmus Minőségi Díjat,  decemberben az épület elnyerte az építőipar egyik legrangosabb hazai kitüntetését, az Építőipari Nívódíjat is.
    A 27 országban hozzávetőlegesen 160 tagot számláló Four Points by Sheraton a Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc. szállodalánc olyan specializált hotelmárkája, amely kifejezetten business szállodákat foglal magában. A kecskeméti hotel 136 szobával és 6 lakosztállyal rendelkezik és a régióban egyedülálló, 1400 négyzetméteres konferenciaközponttal is várja vendégeit.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner