The Kitchen

Hírek
Tipográfia

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest konferenciaszintjén kialakított The Kitchen új minőséget képvisel napjaink rendezvényhelyszínei közöt​​t​. A modern, jól felszerelt látványkonyhában a Kempinski mesterszakácsai interaktív módon adják át tudásuk legjavát a konferenciavendégeknek.

A funkcionálisan kialakított és berendezett étkező- és pihenőrészben a vendégek zavartalanul élvezhetik a dizájn és a gasztronómia harmóniáját. A The Kitchen egy szinten van a szálloda többi bankett-termével és további előnye, hogy természetes fényt kap a hotel hatalmas tetőablakain keresztül. Ideális helyszín gasztronómiai eseményekhez és interaktív kávészünetekre.

A The Kitchen kötetlensége oldott hangulatot teremt a kávészünetekben, így a konferenciavendégek kikapcsolódhatnak a koncentrációt igénylő előadások között. A helyszín elsősorban olyan események rendezésére a legalkalmasabb, ahol fontos szerepet játszik, hogy az ételek a vendégek előtt, ​akár ​azok bevonásával készüljenek. A szálloda mesterszakácsa a különleges és szezonális menüket szórakoztató és edukatív formában készíti és mutatja be a konferencia résztvevőinek. A tematikus főzőtanfolyamokon lehetőség nyílik a már meglévő kulináris tudás csiszolására, néhány példát említve: "pezsgő és burger", "a konyhafőnök asztalánál", "egészséges menük", "egyszerűen elkészíthető parti snackek", "bisztrókonyha", "arab ételek","orosz ízek", "a jó reggeli titkai" és "borok a konyhában". 

A The Kitchen kibérelhető privát eseményekre, séffel, személyzettel és a menühöz szükséges alapanyagok biztosításával. A The Kitchen ugyancsak egyedi helyszín lehet koktélfogadásokra a Regina Bálteremben tartott gálavacsora előtt. Ajánljuk még pop-up konyhaként vagy mini-konyhaként, például gyermekzsúrok megtartására.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner