Elizabeth Park Hotel: nevet váltott a Le Meridien

Hírek
Tipográfia

Az Erzsébet téri szálloda szeptember 1-től  a The Elizabeth Park Hotel néven kerül a Ritz-Carlton Hotel Company L.L.C. társaság irányítása alá, és átfogó felújítást követően a szálloda The Ritz-Carlton néven 2016 tavaszán ismét megnyit.

A belvárosban található 198 szobás szálloda teljes körű felújításon esik majd át, kiegészül többek között a The Ritz-Carlton Club klubbal, valamint új luxus lakosztályokkal, a szálloda étkezőhelyei pedig új koncepciók mentén felújításra kerülnek.

„Nagy megtiszteltetés, hogy a The Ritz-Carlton élményt Magyarország életteli fővárosának szívébe is elhozhatjuk. Örömmel várjuk a legújabb európai szálloda megnyitását Budapesten 2016-ban.” – nyilatkozta Herve Humler elnök és ügyvezető igazgató.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy egyedülálló szállodaportfoliónkkal kapcsolatosan partnereink között tudhatjuk az exkluzív Ritz-Carlton-t. Az ágazat két legjobb nevét sikerült összehoznunk; mindkettő elkötelezett az iránt, hogy világszínvonalú luxust és vendéglátást nyújtson. Örömmel fogjuk várni vendégeinket 2016 elején a megújult ingatlanban” – nyilatkozta Mohammed Al Habtoor, az Al Habtoor Group befektetési csoport alelnöke és vezérigazgatója.

 A budapesti The Elizabeth Park Hotel az Szent Erzsébet téren helyezkedik el, páratlan kilátással a Szent István Bazilikára a város szívében, közel az üzleti körzethez és a bevásárló területekhez. A magyar főváros bővelkedik világörökségi helyszínekben, mint amilyen például a Duna-part, a Budai Várnegyed, az Andrássy út és a Millenniumi Földalatti Vasút, amely a világ második legrégibb földalatti vonala. Budapest egyike Európa legszebb városainak, és a „Fürdők Városa” néven népszerű turistacélpont, ahol sok természetes termálforrás és gyógyforrás található.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner