A zene ünnepe a Sofitel Budapest Chain Bridge szállodában

Hírek
Tipográfia

Idén immáron ötödik alkalommal kerül megrendezésre június 21-én a Zene ünnepe a Sofitel Budapest Chain Bridge szállodában. Az előző évekhez hasonlóan erre a napra a Sofitel kitárja kapuit, hogy felejthetetlen koncertekkel nyűgözze le a szállodába betérő kedves vendégeket, hasonlóképpen a világ 124 másik Sofitel szállodájához.

Idén a Sofitel egy genereációkon átívelő programsorozattal készült, amelyen zeneiskolák diákjai és elismert művészek biztosítják a remek hangulatot. Délután 4 órától G. Marek Katalin karmester vezetésével az Ormányos Falka fagottzenekar kezdi meg a zenei kalandozást, majd 5 órától a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola és Gimnázium, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Gyakorlóiskolájának diákjainak két órás műsora szórakoztatja a vendégeket. Este 7 órától a Budapesti Fesztiválzenekarnak köszönhetően Kovács-Madai Zsuzsa fuvolaművész és Termes Zsuzsa zongaraművész előadása zárja a szálloda halljában a programsorozatot. A zenének szentelt nap azonban ezzel még nem ér véget, 8 órától egészen este 10 óráig a Paris Budapest Étterem és Bár Summer terrace-án DJ Effendi keveri a lounge hangulathoz illő könnyed zenéket.

 1982-ben, Franciaországban ünnepelték először a Zene Európai Ünnepét, Maurice Fleuret francia zenetudós kezdeményezésére, hogy a nyár első napját a világon mindenütt zenével köszöntsék. Nincs jobb, mint átadni magunkat a megszólaló harmóniáknak, repülni a zene szárnyán és ezzel eltölteni egy egész napot. A Sofitel Budapest Chain Bridge szálloda Zene Ünnepe keretei között megrendezésre kerülő koncertjei mind ingyenesek a nagyközönség számára.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner