A Vegan Food Fest immár 8. alkalommal hívja bűntudatmentes ünneplésre a vegán és vegetáriánus életmód iránt érdeklődőket.

A négynapos rendezvény során nemcsak street food ételek, de az életmóddal kapcsolatos előadásokkal, élményvacsorákkal és főzőworkshopokkal is készülnek a szervezők a Westend Millennium Tetőteraszán szeptember 12. és 15. között.

 Magyarország első növényi alapú gasztrofesztiválja az elmúlt négy évben már többször bizonyította, hogy a növényi étrend nem egyenlő az ízélményekről való lemondással. Az őszi rendezvényen a legnépszerűbb alapvetően húsos ételek növényi verziói várják a látogatókat a világ számos konyháját megelevenítve: indiai egytálétel, szaftos street food, komplex tex-mex és növényi édességek érkeznek a Westend bevásárlóközpont tetejére. 

 

Az idei ételfesztiválon egy különleges vacsoraélménnyel is készülnek a szervezők: a Vegan Grill népszerű húshelyettesítő termékeiből vegán kreatív séfek állítanak össze fine-dining menüsorokat. A limitált ételkreációkra a rendezvény Facebook-oldalán keresztül tudnak jelentkezni az érdeklődők.

 

A töretlen érdeklődés nemcsak a gasztronómiai élménynek szól, de számos növényi étrenddel, vegán életmóddal, környezetvédelemmel kapcsolatos előadás, kerekasztal-beszélgetés és workshop vár a látogatókra.