Már az utazási irodák is értékesítik a Miskolc Pass turisztikai kártyát

Turizmus
Tipográfia

Ugyan csak alig két hónapja indult el a Miskolc Pass turisztikai kártyarendszer, de már kiterjedt értékesítő hálózat segíti a kártya sikerre vitelét itthon és külföldön egyaránt. 

Az idei év májusától kapható a modern Smart QR-kód technológiára épülő Miskolc Pass. A kártyával 15 ingyenesen látogatható turisztikai attrakció között megtalálható a Európában is egyedülálló Barlangfürdő, a nemrégiben megnyitott Miskolctapolcai Strandfürdő vagy a  felújított Diósgyőri vár. A helyi közösségi tömegközlekedés is korlátlanul használható, valamint több mint 50 kedvezmény vehető igénybe a város legszínvonalasabb éttermeiben, szálláshelyein és egyéb kikapcsolódást nyújtó programokon.

A Miskolc Pass turisztikai kártyát Miskolcon belül már közel két tucat értékesítő ponton lehet megvásárolni, valamint már elérhető a tokaji és egri Tourinform irodákban is, hamarosan pedig megindul a turisztikai kártya értékesítése az országhatáron átnyúlva a Kassa megyében is. 

Az elmúlt hetekben több utazási irodával is előkészítésre kerültek az értékesítési szerződések, hiszen a Miskolc Pass kiváló lehetőséget kínál arra, hogy az utazási irodák vendégei kényelmesebben, olcsóbban kapjanak meg minden miskolci (Miskolc, Miskolctapolca, Lillafüred, Diósgyőr) programot – ráadásul a választás szabadságát is meghagyva a szolgáltatások között. A miskolci TDM szervezet, a MIDMAR nyitott további utazási irodai együttműködések kialakítására is a Miskolc Pass kártya minél hatékonyabb értékesítése érdekében.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner