Indul a Balaton7 kampány

Turizmus
Tipográfia

A Magyar Turizmus Zrt. 2013-ban ötödik alkalommal szervezi meg a Balaton7 elnevezésű kampányát, melynek keretében a Balaton régió nyújtotta előszezoni lehetőségekre, kedvezményes ajánlatokra hívják fel a figyelmet: fesztiválokra, rendezvényekre, múzeumlátogatásokra és különböző aktív programokra invitálják az érdeklődőket, május 10. és 20. között.

A tavaszi időszakban az aktívturizmus áll az MT Zrt. belföldi kommunikációjának középpontjában az „Ébredés” hívószó köré csoportosítva az ajánlatokat.

Aki ellátogat a pünkösdi ünnepek hetében a Balatonhoz, számos programon kedvezményes áron vehet részt, meglesheti a csillagok titkait, megismerheti a középkori várak varázsát, hangulatos pincepartin vehet részt, kalandparkba látogathat, sőt a helyi éttermekben megkóstolhatja a régió 6 borvidékének kiváló borait is. Az aktív időtöltés kedvelőinek szakvezetett túrákat, sétarepülést, vagy akár vitorlás és kerékpáros lehetőségeket is kínál programsorozat.

Összesen 65 szálláshely és 16 étterem jelentkezett a Balatoni RMI felhívására. A szálláshelyek minimum 20%-os kedvezményt adnak, míg az éttermek egységesen 10% kedvezményt biztosítanak minden vendégüknek, akik a Balaton7 ideje alatt, meghatározott időben keresik fel az éttermet, továbbá +10%-os kedvezményt biztosítanak azoknak a vendégeknek, akik valamely, a Balaton7-hez csatlakozott szálláshelyen szálltak meg.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner